011 / 40 44 770

Detaljno

Šta sve ide uz sajt?

teme

Izaberite izgled sajta

Izaberite jedno od ponuđenih dizajn rešenja. Rešenja iz ponude vrede do 50$, mi ih postavljamo besplatno! Pogledajte primere dizajn rešenja ili izaberite jedan od stotina besplatnih izgleda za sajt.

domen

Registracija domena

Vaš sajt će izgledati ozbiljno, a vašim klijentima će biti lako da vas pronađu ili vam pošalju email. (primer: www.vašafirma.com ). Odaberite .com, .net, .org ili .rs domen po svojoj želji.

hosting

Vrhunski hosting

U okviru paketa ćemo vam besplatno postaviti neograničeni hosting paket (Business Plus, 99.9% garantovan uptime, cPanel, Fantastico, MySQL, ftp… ) na godinu dana.

sami

Sami menjajte

Ubacivanje sadržaja je vrlo jednostavno. Ne morate biti programer, možete sami dodavati tekst, slike, mape, vaš video ili video sa Youtuba ili drugih sajtova. Nije potrebno da plaćate web dizajnera, sada sve možete uraditi i sami.

vaslogo

Vaš logo

Ubacićemo vaš logo i implementiraćemo ga unutar dizajn rešenja koje ste odabrali. Ako nemate logo, nije problem, mi ćemo napraviti tekstualni logo za vas i uklopićemo ga u dizajn vaših stranica.

social

Društvene mreže

Vaši posetioci će moći da prikažu vaš članak na sajtovima kao što su Facebook, Twitter, Digg, Delicious i mnogim drugim. Implementiraćemo dugmiće za viralno širenje na kraju svakog vašeg članka.

backup

Sigurnost

Mi pravimo kopije vašeg sajta dva puta nedeljno. Možete praviti backup svakoga dana ako želite i na taj način ste 100% sigurni. U slučaju da se nešto desi (hakerski upad, slućajno brisanje fajlova, virus) sajt će biti vraćen za pola sata.

seo

SEO optimizacija

Optimizacija za pretraživače je od ključne važnosti kako bi se pojavili na Google, Yahoo, Bing-u. Da bi ste privukli što vise posetilaca mi ćemo kreirati Google XML sitemap, optimizovati permalink-ove i konfigurisati dodatak za SEO.

Svidja vam se ovo što ste videli do sad?Naručite odmah

ga

Web analitika

Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametare.

webmail

Webmail

Svaka ozbiljna firma ima svoju email adresu. Dobićete parametre pristupa za web, ali možete koristiti Outlook, mobilni telefon ili bilo koji drugi email klijent.

reklame

Prodaja reklamnog prostora

U paket je uključen modu koji vam omogućava da prodajete reklamni prostor (banere) i na taj način povećate prihode. Možete na lak način upravljati reklamnom kampanjom iz admin dela sajta.

brzina

Optimizacija brzine

Sajt dolazi sa instaliranim WP-Super Cache dodatkom, koji će ubrzati vaš sajt mnogostruko. Najposećeniji elementi sajta se čuvaju u memoriji računara tako da vaš sajt može primiti veliku posetu.

komentari

Kontakt i komentari

Posetioci vašeg sajta mogu ostaviti komentar ili vas kontaktirati putem email-a. Jako bitan segment za poslovanje, jer možete odgovoriti odmah. Sve komentare vi morate odobriti da bi bili vidljivi, ako je komentar suvišan, možete ga obrisati.

spam

Anti-spam zaštita

U osnovnoj konfiguraciji sajta dobijate modul protiv spam komentara. Na ovaj način štedite vreme i energriju koju bi ste utrošili na filtriranje poruka i odbranu sajta od neželjenih poseta.

mobilni

Za mobilni telefon

U ponudu je uključen i dodatak za sajt na mobilnom telefonu. Kada neko otvori vaš sajt na mobilnom svi sadržaji će se automatski prilagoditi za prikazivanje na ekranu mobilnog telefona, iphone-a ili blackberry uređaja.

maps-feat

Vaš biznis na Google-u

Postavićemo Vašu firmu na Google, kako bi vaši klijenti mogli najlakše da vas pronadju. Vaši kontakt podaci, radno vreme i lokacija na mapi će biti vidljivi prilikom Google pretrage.

plugins

Hiljade dodataka

Najveća prednost CMS sistema koji nudimo je u tome što je to otvorena platforma i za njega postoje hiljade dodataka koje možete instalirati sami ili uz našu profi podršku. Hiljade ljudi radi na razvoju ovog rešenja već desetak godina.

dropdown

Struktura menija

Ukoliko imate potrebu za specifičnom navigacijom na sajtu, mi ćemo je prilagoditi prema vašoj potrebi upotrebom “padajućih menija”. Sve stranice koje dodate će automatski biti dodate u meni, a vi ćete lako moći da promenite raspored.

WebShop paket sadrži još:

add-product

Lako održavanje proizvoda

Admin deo vaše prodavnice vam omogućuje brzo i lako održavanje vaših proizvoda. Dodajte, promenite ili obrišite proizvod u jednom kliku. Dodajte opise, slike, dodatke, više imena i kategorija proizvodima.

product-display

Jasan prikaz proizvoda

Vaša prodavnica će dobiti odličan izgled koji se kompletno uklapa u vašu dizajn temu. Proizvodi su odlično predstavljeni vašim klijentima, što direktno pospešuje vašu prodaju.

coupons

Promocije

Povećajte vašu prodaju jednostavnim alatima za promociju. Napravite akcije sa kuponima i popustima, ponudite sniženja i ograničite rok akcije. Imate sve potrebne alate kako biste povećali vašu zaradu.

payment-options

Više načina plaćanja

Naša online prodavnica vam omogućava da primate uplate preko web-a i kompatibilna je sa velikim brojem procesora kreditnih kartica kao što su PayPal i 2Checkout.

Svidja vam se ovo što ste videli do sad?Narucite odmah