011 / 40 44 770

Cenovnik

Odaberite paket koji vam najviše odgovara


Web Site

 • CMS sistem
 • Odličan dizajn
 • Hosting, domen i email
 • SEO, Security, Backup
 • Kontakt forma
 • Galerija slika
 • Statistika sajta
 • Primer sajta
589€ jednokratno

Web Shop

 • Web Shop 
 • Odličan dizajn
 • Hosting i domen
 • Payment modul (2CO, PayPal)
 • SEO, Security, Backup
 • Lak unos proizvoda
 • Akcije i promocije
 • Primer prodavnice
890€ jednokratno

Kvalitetan web sajt

Instaliran, optimizovan, sa vašim domenom i email adresom.

Spremno za 72 sata

Vaš sajt će biti gotov za 72h, bez obzira koji paket izaberete. Pošaljite nam sadržaj, i za 72h ćete dobiti odličan sajt.

Šta dobijate?


Pogledajte šta sve spada u naše pakete

Instalacija CMS sistema

Mi idemo korak dalje kad su CMS sistemi u pitanju, kako biste dobili potpuni maksimum od njih. Mi ćemo podesiti najbolju strukturu linkova, dodati robots.txt, podesiti mapu sajta u XML formatu, prijaviti ga Google-u. Takodje, instaliramo osnovni set dodataka za vas.

Odličan dizajn

Izaberite jedno od 150 odličnih dizajn rešenja koje su prikazane na sajtu ili izaberite odredjeni dizajn na internetu koji vam se dopada.

Business Plus 1 godina

Otvorićemo najveći hosting paket kako bismo podigli vaš sajt. Dobijate 1 godinu hosting paketa, 1 domen na godinu dana (primer: vasdomen.com), neograničen broj email adresa sa vasim domenom (primer:vasmail@vasdomen.com), neograničeno prostora i protoka, veoma jednostavan kontrolni panel, 99.9% uptime i još mnogo toga.

Registracija domena

Mi ćemo registrovati i podesiti vaš domen (vasdomen.com), sa vašom email adresom (vašmail@vašdomen.com)

Vaš logo

Ubacićemo vaš logo i implementiraćemo ga unutar dizajn rešenja koje ste odabrali. Ako nemate logo, nije problem, mi ćemo napraviti tekstualni logo za vas i uklopićemo ga u dizajn vaših stranica.

Društvene mreže

Vaši posetioci će moći da prikažu vaš članak na sajtovima kao što su Facebook, Twitter, Digg, Delicious i mnogim drugim. Implementiraćemo dugmiće za viralno širenje na kraju svakog vašeg članka.

SEO optimizacija

Optimizacija za pretraživače je od ključne važnosti kako bi se pojavili na Google, Yahoo, Bing-u. Da bi ste privukli što vise posetilaca mi ćemo kreirati Google XML sitemap, optimizovati permalink-ove i konfigurisati SEO dodatak za vaš sajt.

Statistike

Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametare.

Anti-spam zaštita

U osnovnoj konfiguraciji sajta dobijate modul protiv spam komentara. Na ovaj način štedite vreme i energriju koju bi ste utrošili na filtriranje poruka i odbranu sajta od neželjenih poseta.

RSS pretplata

Implementiraćemo RSS servis na vaš sajt kako bi vaši posetioci mogli lako da se pretplate na vaš RSS. Vi ćete moći da pratite nove RSS posetioce i na osnovu toga pospešite vaš sadržaj i članke kako biste napravili što kvalitetniji sajt.

Uputstvo za korišćenje

U okviru oba paketa dobijate kompletno uputstvo za korišćenje, kako biste lako mogli održavati vaš sajt. Unutar uputstava ćete dobiti sve relevantne i korisne linkove ka video uputstvima kako bi što efikasnije vršili izmene na vašem sajtu.

Sigurnost

Mi pravimo kopije vašeg sajta jednom nedeljno. Možete praviti backup svakoga dana ako želite i na taj način ste 100% sigurni. U slučaju da se nešto desi (hakerski upad, slučajno brisanje fajlova, virus) sajt će biti vraćen za pola sata.

Prodaja reklamnog prostora

U paket je uključen modul koji vam omogućava da prodajete reklamni prostor (banere) i na taj način povećate prihode. Možete na lak način upravljati reklamnom kampanjom iz admin dela sajta.

Kontakt i komentari

Posetioci vašeg sajta mogu ostaviti komentar ili vas kontaktirati putem email-a. Jako bitan segment za poslovanje, jer možete odgovoriti odmah. Sve komentare vi morate odobriti da bi bili vidljivi, ako je komentar suvišan, možete ga obrisati.

Do 5 strana

Napravićemo za vas 5 stranica i 5 blog kategorija materijala koji nam dostavite, bazirane na vašem tekstu, slikama, video snimcima. Bilo da je to strana ‘O nama’, ‘Proizvodi i Usluge’ ili članak na blogu o vremenskoj prognozi, mi ćemo postaviti za vas.

Početna strana

Na naslovnoj stranici ćemo vam omogućiti da najbolje predstavite svoje poslovanje Stranica može biti blog, statička strana, galerija slika i slično.

Admin deo na srpskom

Podesićemo admin deo vašeg sajta na bude na srpskom jeziku, kako bi što bolje odgovarao vama i vašim zaposlenima.

Modul za plaćanje

Naša online prodavnica vam omogućava da primate uplate preko web-a i kompatibilna je sa velikim brojem procesora kreditnih kartica kao što su PayPal i 2Checkout.

Šta klijenti kažu o nama


Svidja vam se ovo što ste videli do sad?Naručite odmah